Offsetdruk in Nederland

Offsetdruk in Nederland – Hoge volume, hoge kwaliteit

Print Service

Vraagt je volgende afdrukproject naar hoge kwaliteit en hoge volumes? Wanneer je offsetdrukwerk in Nederland nodig hebt, kun je Mail Boxes Etc bezoeken. Wij hebben de technologie en we hebben ook zeer bekwame en ervaren professionals in drukwerk en grafisch ontwerp.

Ze kunnen helpen de laatste finishing touch te geven aan een ontwerp, het productieproces perfectioneren of zelfs het gehele project te produceren vanaf jouw eerste concept.

Kies een afdrukproces dat de kwaliteit maximaliseert. Offsetdruk is meestal de keuze voor projecten waarbij kwaliteit de eerste orde van de dag is. Het is ook goed als je een groot volume hebt dat je wilt afdrukken.

Selecteer de beste techniek voor een breed scala aan projecten. De meest voorkomende projecten waarvoor dit type afdrukproces wordt gebruikt, zijn catalogi, brochures, folders, enveloppen, brieven en tijdschriften. Als jouw project niet in een van deze categorieën lijkt te passen, kan offsetdrukwerk nog steeds de juiste keuze zijn. Neem contact met ons op als voor advies.

Krijg de perfecte afwerking voor jouw project. Van glanzende en matte afwerkingen tot mappen, bindmiddelen, lamineren en meer – welke afwerking je ook in gedachten heeft voor uw ontwerp, we zullen het kunnen maken.

Roep professioneel advies in. Als je een paar ontwerpsuggesties hebt en een ​​voorbeeld wilt laten dukken voordat je besluit om door te gaan met volledige productie, kunnen wij dit voor je doen. Jouw MBE team is er zeker van dat er een specialist in grafisch ontwerp klaarstaat om je te helpen.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Service


Je kunt naar het dichtstbijzijnde MBE Serivce Center lopen om jouw project vandaag te laten drukken.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?