Inpakservice in Nederland

MBE – Verpakkingsmaterialen

Meer dan alleen standaard verpakkingsservice in Nederland

Packaging Material

Bij MBE kun je ervoor kiezen om je pakketje af te geven of alleen de inhoud van je pakket. Wij kunnen professionele verpakking aanbieden waardoor de inhoud onbeschadigd blijft. Als je alleen het materiaal wilt kopen en zelf wilt verpakken, is dit ook mogelijk. Laat je adviseren in een MBE Center en onze medewerkers helpen je graag.

Speciale verpakking voor elk soort artikel. Als je iets ongewoons wilt verzenden, zoals een muziekinstrument of glazen flessen, kunnen wij eventueel een oplossing aanbieden. Als je op zoek bent naar iets specifieks, waarvan jij denkt dat het onmogelijk is om te verpakken, bel ons even zodat wij met je mee kunnen denken.

Koop stevige kartonnen dozen. Altijd moeilijk te vinden, maar stevige en duurzame kartonnen dozen staan klaar in elk MBE Center. Of je nu verhuist en wanhopig op zoek bent naar iets dat stapelbaar is of als je slechts één artikel hoeft te verzenden, wij hebben een breed scala aan maten.

Verpakkingsmateriaal in de breedste zin. Van stevig tape tot bubbelplastic en alles daartussenin, je vindt een enorm assortiment handige verpakkingsmaterialen bij een MBE Center.

Neem bij twijfel contact op met de specialisten. MBE verzorgt dagelijks de verpakking van individuele pakketten en de volledige logistieke activiteiten van bedrijven over de hele wereld. Als jij ook tijd en energie wilt besparen, heb je experts nodig.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Service

Heb je een vraag over onze dienstverlening of prijzen van de verpakkingen? Bel ons vandaag nog, stuur een e-mail of loop binnen bij een MBE Service Center voor meer informatie.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?