Postbusverhuur in Nederland

De makkelijkste manier om je post te ontvangen

Mailbox service

MBE maakt het opzetten van mailing domiciliëring in Nederland eenvoudig. Het is vaak de beste oplossing voor kleine en thuisgebaseerde bedrijven – en ook perfect als u iemand nodig hebt om daar te zijn en uw belangrijke documenten en pakketten te ontvangen en te ondertekenen wanneer u dat niet kunt.

MBE maakt het aanvragen van een postadres in Nederland eenvoudig. Er is altijd iemand aanwezig om je post of pakket aan te nemen.

Krijg een echt adres om uw bedrijfsprofiel te verbeteren. Een postbusadres zal nooit hetzelfde niveau van consumentenvertrouwen produceren als een echt straatadres. Vooral niet één in een bekende lokale commerciële wijk zoals uw MBE Address-service wordt geleverd met.

Houd je pakketten veilig. De faciliteit waar je post wordt opgeslagen is veilig en altijd bemand. Jouw post is alleen toegankelijk voor jouw, je krijgt een sleutel van ons waarmee je toegang krijgt tot een postbus, wat privacy garandeert.

Je post wordt doorgestuurd naar je thuis- of bedrijfsadres. Je hoeft niet meer je post op te halen; wij sturen het voor je naar het gewenste adres.

Blijf altijd op de hoogte via e-mail, sms of telefoontje. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​melding per e-mail, telefoon of sms te ontvangen wanneer je post hebt!

Geen tijd om op te halen? Geen probleem. Wij scannen je post voor je in als je ons hiervoor toestemming geeft. Wij sturen dezelfde dag nog een e-mail met jouw nieuwe post. Mail Boxes Etc gaat mee met de tijd.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business service

Heb jij een speciaal verzoek? Aarzel niet en neem contact op met je dichtstbijzijnde MBE Service Center.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?