E-commerce Service in Nederland

MBE – Online verkopen

De ongecompliceerde e-commerceservice voor Nederland

Icon Image

Wie niet online gaat lijkt bijna achter te liggen, daardom bied MBE de optie aan om mee te gaan met de tijd. Gebruik de e-commercedienst van MBE in Nederland als ook jij jouw producten online wilt verkopen. MBE kan datgene overnemen waar jij niet mee wilt zitten, wij kunnen de producten opslaan in ons magazijn, verzenden wanneer een bestelling binnenkomt, verpakken en retouren afhandelen,etc. Een eenvoudige manier om online aanwezigheid te zijn met minimale moeite voor jouw als ondernemer. Online verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Beheer alle producten die je verkoopt in Nederland, Europa en daarbuiten.
Met de e-commercedienst van MBE kun je de status van alle zendingen beheren, volgen en actueel houden. Het is simpel gezegd de eenvoudige manier om professionele logistiek mogelijkheden aan jouw bedrijf toe te voegen.

Professionele verpakking voor elk product. De verpakkingsspecialisten van MBE kunnen artikelen voorbereiden op de reis die ze te wachten staat, zodat ze er niet alleen professioneel uitzien, maar ook gegarandeerd intact aankomen. Wat je ook moet verzenden, wij hebben de logistieke expertise en alle hoogwaardige verpakkingen die nodig zijn om jouw artikelen te beschermen.

Think outside the box. MBE denkt met jou mee om aan je behoeftes te kunnen voldoen. Heb jij een webshop, maar geen fysieke winkel om klanten bestellingen te laten betalen? Geen probleem, MBE opent haar deuren voor jouw klanten. Bij ons kunnen facturen worden betaald of pakketten worden geretourneerd. Daarnaast zijn er nog honderden voorbeelden van manieren waarop wij proberen ondernemers het leven makkelijker te maken. Wij bieden een alles-in-één service aan zodat jij kunt focussen op de hoofdzaken in het bedrijf.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Service MBE

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Bel ons vandaag nog, stuur een e-mail of loop binnen bij een MBE Service Center voor meer informatie.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?