Postcampagnes in Nederland

MBE – postadvertenties

Campagne per post in Nederland eenvoudig gemaakt

Letter Send

Laat ons je campagne per post in Nederland vereenvoudigen. We kunnen elke stap van je volgende campagne beheren.

Wij kunnen je bestaande ontwerp laten ontwerpen of bewerken – ongeacht het formaat. Je kunt ons laten afdrukken, want wij voldoen aan al je eisen op het gebied van snelheid, budget en kwaliteit. Ten slotte kunnen we de perfecte koeriersdiensten selecteren om je marketingcommunicatie naar de juiste bestemming te sturen.

Allemaal zonder dat je veel meer hoeft te doen dan je mailinglijst bij ons te bezorgen.

Maak gebruik van grafisch ontwerp- en printexpertise om je project af te ronden. Zorg ervoor dat je project de maximale impact heeft en converteer het grootste aantal potentiële klanten door één van onze ontwerpspecialisten te laten kijken voordat de productie start. Als alternatief kunnen we jouw hele ontwerpproces aanpakken – onder begeleiding van jou – als je niet over een eigen ontwerpteam beschikt.

Ontwerp, print en verzend alle soorten marketingcommunicatie. MBE wordt door bedrijven over de hele wereld gebruikt om elke dag duizenden folders, posters, brochures, tickets, brieven, kaarten, catalogi en meer te maken.

Laat je artikelen afdrukken op de meest geschikte manier. Ongeacht de vraag naar kwaliteit, budget en afwerkingsopties, je vindt de experts en apparatuur die je nodig hebt bij het MBE Service Center. Wij bieden digitale en offsetdruktechnieken, dus er is altijd een mogelijkheid om aan je vereisten te voldoen.

Laat je advertenties verzenden met behulp van de beste koeriersdienst. MBE heeft samenwerkingsverbanden met alle toonaangevende nationale en internationale koeriersdiensten. Welke de beste keuze ook is voor jouw post campagnes, wij zullen het voor je uitwerken.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Services

Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons over jouw aanstaande campagne. Je kunt ons online bereiken, via de telefoon en ons vinden achter de deuren van de dichtstbijzijnde MBE Center.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?