Wereldwijde verzending

GRATIS VERZEND OFFERTE

MBE’s wereldwijde verzendservice voor Nederland

European ship

De wereldwijde verzenddienst van MBE voor Nederland is de ideale manier om je eenmalige zending te verzenden. Het kan ook de meest tijd- en kostenbesparende oplossing zijn om aan de volledige logistieke vereisten van je bedrijf te voldoen.

Van thuisbedrijven tot het MKB gebruiken bedrijven over de hele wereld MBE wanneer ze een probleemloze verzending van hun goederen willen regelen.

Laat ons de meest geschikte wereldwijde verzendservice voor jou vinden. Of het nu gaat om een ​​enkele express zending – of een combinatie van vervoerswijzen en diensten van meerdere bedrijven – wij zorgen ervoor dat je de beste tarieven betaalt en de goederen tijdig aankomen.

Vertrouw op ons om aan al uw logistieke vereisten te voldoen. Hoewel je ons kunt gebruiken om een ​​internationale koeriersdienst voor één artikel op te zetten, gebruiken bedrijven over de hele wereld MBE om elke dag al hun logistiek te verwerken. We bieden maandelijkse facturen. Door deze processen uit te besteden aan specialisten, kun jij tijd en financiële middelen besparen voor waar ze veel beter besteed kunnen worden.

Verzend met gemak naar elke gewenste locatie in de wereld. Van lokale Europese bestemmingen tot aan de andere kant van de wereld, we verzenden regelmatig naar:

Vereenvoudig het importeren en exporteren van goederen. Ongeacht wat je verzendt en waar je het naar toe moet sturen, wij zorgen voor al het papierwerk.

• Afrika
• Azië
• Centraal Amerika
• Europa
• Oceanië
• Noord Amerika
• Zuid-Amerika


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
MBE Info

Lees meer over ons vandaag als wereldwijde verzendservice. Je kunt online, telefonisch en persoonlijk contact met ons opnemen, achter de toonbank bij een MBE center.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?