Wijnverzending in Nederland

GRATIS VERZEND OFFERTE

Wijnverzending van en naar Nederland is nog nooit zo eenvoudig geweest

Wine Shipping

Of u nu veilig een enkele fles als geschenk wilt verzenden, een kleine, hoogwaardige investering wilt verzenden of commerciële hoeveelheden flessen wilt verzenden, de service van MBE voor wijnverzending in Nederland is degene die u nodig hebt.

U kunt ontspannen, wetende dat uw wijn veilig is verpakt door een professional in de nieuwste veilige verpakking. U zult ook weten dat het in de handen ligt van de meest geschikte koerier.

Krijg professionele bescherming voor uw flessen. Wijn kan een serieuze investering zijn – evenals een kwetsbare lading. De logistieke specialisten in uw lokale MBE Center hebben toegang tot speciaal ontwikkelde wijnverzendingsmaterialen die glazen flessen van elke grootte kunnen beschermen.

Laat ons de meest geschikte lijndienst voor uw wijn vinden. Dankzij de partnerschappen van MBE met alle nationale en internationale topbedrijven, kunnen we altijd de beste deal vinden voor het verzenden van wijn naar een wereldwijde bestemming. Uw budget en uw tijdschema voor levering zal altijd worden voldaan.

Laat alle douane-eisen aan ons over. Laat ons alle papierwerk regelen wanneer u wijn wilt importeren of exporteren. We zijn gewend aan verzending naar bijna elke globale bestemming die u maar kunt bedenken.

Exporteer wijn voor persoonlijk gebruik naar de VS. De Verenigde Staten van Amerika hebben speciale wetten die de invoer van wijn regelen. MBE maakt het gemakkelijk en gemakkelijk om door dit soms verwarrende wettelijke kader te navigeren. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten dat uw wijn moet voldoen aan de FDA-regels (Food and Drug Administration). We zullen de rest beheren.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Serv

Wanneer u wijn moet verzenden, neem dan contact met ons op. U vindt ons aan het einde van de telefoon, hier online en achter de toonbank in uw plaatselijke MBE Service Center.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?