Dé simpele oplossing voor veiling logistiek in Nederland.

GRATIS VERZEND OFFERTE

Veiling verzending eenvoudig gemaakt

MBE Icon

Al u regelmatig koopt of verkoopt op veilingen -of dit nu online of offline is- MBE’s all-in-one service voor veiling logistiek in Nederland is de simpelste oplossing.

Laat ons uw veiling verzending verzorgen namens u en wij zullen ervoor zorgen dat uw artikelen op de juiste plek terecht komen. Of het nu verse nieuwe aankopen zijn die u moet regelen om bij uzelf of in uw bedrijfspand te laten bezorgen.Of dat u nu goederen op individuele of regelmatige basis verkoopt en een one-stop-oplossing nodig heeft om ze overal ter wereld te verzenden.

Wij vinden de meeste kosteneffectieve koerier. We hebben speciale arrangementen en relaties met toonaangevende verzend- en koeriersbedrijven in Nederland en over de hele wereld. Plus, we werken samen met speciale transportbedrijven voor ongewone goederen.

Geen gedoe meer met het verpakken van grote of grote hoeveelheden artikelen. U hoeft niet meer op zoek naar een koerier die u een goed aanbod doet. U hoeft zich niet meer druk te maken over het importeren of exporteren van artikelen.

MBE import overwint grenzen voor u. Als u goederen buiten Nederland koopt of verkoopt, kan het omgaan met douanevereisten een hele klus zijn. MBE maakt het simpel. Wij bieden gespecialiseerde import-en export expertise welke alle documenten behandeld voor u.

Al uw goederen worden professioneel verpakt. Wat u ook wilt verzenden, waar u ook naartoe wilt verzenden, het is veel gemakkelijker om ervoor te zorgen dat uw items veilig naar hun bestemming gaan als ze zijn ingepakt door een logistiek expert. Bovendien bespaart u uzelf de tijd en moeite die u nodig heeft om hoogwaardig verpakkingsmateriaal te vinden en uw goederen te verpakken. Laat onze specialisten dit vitale onderdeel van uw veiling logistiek afhandelen en ga verder met de rest van uw dag


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
MBE Icon home

Ontvang vandaag nog een gratis offerte voor veiling verzending.

Loop direct binnen bij uw lokale MBE Business Center of bel ons op elk gewenst moment. We beantwoorden graag uw vragen over het regelen van uw veiling verzending

email us
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?