MBE Verhuisservice – Verzend zware of lastige items

GRATIS VERZEND OFFERTE

MBE Verhuis Service

Translocate mbe

MBE verhuis service is de gemakkelijkste manier om zware of lastige items te verzenden in en rond Nederland, of naar bestemmingen aan de andere kant van de wereld.

Met deze service hoef je geen vinger uit te steken – of gestrest te raken terwijl je probeert de beste manier te vinden om zeer zware voorwerpen te vervoeren of items met een buitengewoon formaat. Van voertuigen en inboedel tot grote apparaten en meer, wij zorgen voor het hele verzendproces.

Laat ons de verhuisoplossing zijn. Wanneer je echt niet kunt achterhalen wat de beste manier is om een ​​artikel te verzenden – of je wilt het niet eens proberen – is de MBE Verhuisservice de hulp die je nodig hebt. Onze partnerschappen met alle toonaangevende nationale en internationale koeriersdiensten zorgen ervoor dat we altijd de beste deal aanbieden.

Transporteer al je goederen naar een nieuwe bestemming. We hebben afspraken met een groot aantal gespecialiseerde transportbedrijven in Nederland en de rest van de wereld. Wat je ook moet verzenden, we kunnen de zending rechtstreeks van je thuisadres naar de bestemming sturen – of andersom!

Laat ons je meest complexe verzending in orde maken. In het verleden is MBE door onze klanten gebruikt om het volgende te vervoeren:

  • Meubels zoals fauteuils, bedden en sofa’s
  • Elektrische apparaten zoals vaatwassers, ovens en wasmachines
  • Gehele inboedel
  • Pallets met goederen
  • Elk soort onhandige of omvangrijke goederen
  • Voertuigen zoals auto’s, scooters en motorfietsen


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Bench Accounting

Als je niet zeker weet of we jouw goederen kunnen verzenden, kun je erop vertrouwen dat we vrijwel alles verzenden. Neem vandaag nog contact met ons op via de telefoon, online of door naar een MBE Center te gaan zodat wij je items kunnen verzenden.

stuur een e-mail

Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?