Verpakking Service in Nederland

GRATIS VERZEND OFFERTE

Expertise in verpakking

 Packing with MBE

Zorg ervoor dat jouw artikelen veilig aankomen, ongeacht hun bestemming. De verpakkingsservice van MBE voor Nederland wordt gebruikt door particulieren en bedrijven van elke omvang, wanneer zij er zeker van willen zijn dat hun goederen intact blijven.

Wat moet je vandaag verzenden? Bederfelijke waren? Kunstwerken? Antieke goederen? Of waardevolle spullen?

We zullen jouw artikelen voorbereiden op hun reis met speciaal gekozen verpakkingsmaterialen – en de expertise van gekwalificeerde logistieke specialisten.

Houd je items veilig tijdens het transport. Zelfs de meest voorzichtige persoon zal goederen niet zo effectief kunnen beschermen als onze logistieke experts dat kunnen. Hoe de goederen ook moeten worden vervoerd, jij krijgt de gemoedsrust die je nodig hebt wetende dat ze veilig en goed aankomen.

Laat jouw goederen matchen met het perfecte verpakkingsmateriaal van industriële kwaliteit. We gebruiken niet alléén kartonnen dozen. We hebben speciale polystyreen en houten containers voor wijn, speciaal geconstrueerde containers voor muziekinstrumenten en nog veel meer. Wat je ook moet verzenden, bij jouw inpakservice vind je de selectie van de ideale materialen om de inhoud van je zending te beschermen.

Gebruik je kostbare tijd en personeel waarvoor ze bedoeld zijn. Je zou geen baan toewijzen aan iemand die er geen expert in was. Laat de specialisten van MBE de verpakking van je goederen overnemen. Ze hebben de vaardigheden en de uitrusting die het proces snel en veilig maken. Bovendien maak je hierdoor tijd vrij voor je personeel om zich te concentreren op de hoofdzaken.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Bench accounting

Lees meer over onze verpakkingsservice. Neem contact met ons op door te bellen, online of door simpelweg naar een MBE Center te gaan.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?