Pallets Verzenden

GRATIS VERZEND OFFERTE

Een volledig flexibele dienst voor verzending van pallets in Nederland

Shipping

MBE zorgt voor de back-end logistieke behoeften van bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om het verschuiven van kant-en-klare pallets tussen magazijnen, het verpakken van meerdere pallets en het verzenden ervan naar individuele winkels of het verzamelen van goederen bij de gewenste leverancier – dit is de verzenddienst die je in Nederland nodig hebt.

Verzameling van uw bedrijfsadres, levering van meerdere adressen en verpakkingsopties. Deze flexibele service kan meerdere verzamel- en afleverbestemmingen omvatten, het correct laden van goederen op pallets en meer – alles wat nodig is om de logistiek van jouw bedrijf te verwerken.

Ontvang het beste aanbod zonder enige moeite. MBE heeft relaties met alle grote verzenddiensten in Nederland en de rest van de wereld. Waar jij je artikelen ook naartoe moet sturen, ongeacht het budget en de leveringsperiode, we zullen de beste optie voor je vinden.

Volg je goederen met gemak en ontvang een melding van levering. Wij kunnen e-mailen of een sms sturen wanneer goederen zijn afgeleverd. Welk systeem je ook kiest om altijd op de hoogte te blijven van enkele of meerdere leveringen, wij zullen het implementeren.

Ook integratie met e-commerce software is mogelijk, als je hiervan gebruik wilt maken. Met de e-link plug-in van MBE kun jij de goederen, processen en zendingen volgen – allemaal via je bestaande e-commerce software.

Ontvang een overzicht van de palletzendingen. Naast onze handige plug-in, kun je ook directe maandelijkse rapportage, facturering en meer bestellen wanneer je ons gebruikt als reguliere logistieke dienstverlener.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Service

Vertel ons vandaag nog over je logistieke back-end behoeften. Je kunt telefonisch en online contact met ons opnemen of jouw behoeften bespreken met een van onze professionals in een MBE Center.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?