Mail Boxes Etc. Import – All-in-One importservice voor Nederland

GRATIS VERZEND OFFERTE

MBE Import

Safety and Secure

Wanneer je een importdienst in Nederland nodig hebt, zijn wij de oplossing. Het is onze veelomvattende oplossing om jouw goederen en andere items zonder enige vertraging naar Nederland te halen.

Je zult merken dat het net zo eenvoudig is om goederen in het buitenland te bestellen als bij de plaatselijke leveranciers.

Vraag om advies over verpakking, verzending en douane. MBE Import is de alles-in-één service voor het importeren van goederen naar Nederland vanuit een ander deel van de wereld. Laat ons adviseren over het verpakken, verzending en douane documenten. We kunnen van begin tot einde helpen of alleen het deel van het proces overnemen waar jij niets mee te maken wilt hebben.

Zorg ervoor dat je voldoet aan alle import- en exportregelingen. We hebben goederen vanuit de hele wereld naar Nederland geïmporteerd. We maken het makkelijk om goederen over de grens te krijgen, waar ze ook vandaan komen.

Importeer alles wat je nodig hebt – zonder stress. Van grondstoffen tot complete producten en alles daartussenin, we behandelen elke zending die. We bieden zowel eenmalige services als reguliere importondersteuning.

Integreer met jouw e-commerce software. Gebruik de handige e-link plug-in van MBE in combinatie met je favoriete e-commerce software om zendingen te beheren, inclusief eventuele internationale retourzendingen.

Importeren met de hulp van lokale professionals. Waar wil jij je goederen importeren? MBE heeft Service Centra in meer dan 40 landen over de hele wereld. Het feit dat we duizenden internationale centra hebben, zorgt ervoor dat je vaak ondersteuning in het land krijgt van een van onze logistieke professionals. Ze kunnen uw goederen verzamelen en verpakken voordat ze worden verzonden.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Services

Neem vandaag nog contact met ons op en chat met ons over de importservice die je in Nederland nodig hebt. Onze logistieke experts zijn online, telefonisch en persoonlijk bereikbaar bij uw dichtstbijzijnde MBE Center.

stuur een e-mail
Looking for a specific MBE product or service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?