Verpakkings- en verzendservice

GRATIS VERZEND OFFERTE

De verpakking- en verzendservice voor Nederland

MBE pack

Het is meer dan alleen een eenvoudige verpakkingsservice. Met MBE Pack & Ship hoef je alleen de inhoud van je pakket bij het dichtstbijzijnde MBE Center te brengen. Onze experts zullen de verpakking verwerken voordat we de meest geschikte verzendservice selecteren om je pakket naar de bestemming te sturen.

Als je een vast budget en een bepaald tijdsbestek voor de levering hebt, helpen wij je hieraan te houden.

Betaal het beste tarief voor je pakket. MBE heeft samenwerkingsverbanden met toonaangevende scheepvaartdiensten in Nederland en de rest van de wereld. Wat je ook moet verzenden, waar je het ook wilt verzenden, wij bieden de best mogelijke prijs en kwaliteitverhouding.

Zelfs fragiele items worden veilig verzonden. In elk MBE Center vind je logistieke specialisten die toegang hebben tot de nieuwste verpakkingsmaterialen. Zelfs als je muziekinstrumenten of glazen flessen wijn verzendt, hebben we alles wat nodig is om je items veilig te transporteren en heelhuids op de bestemming te leveren.

Verstuur grote of lastig te verzenden goederen. De verpakkingsservice van MBE is ideaal wanneer je items die groot, zwaar of ongewoon gevormd zijn, zorgvuldig verpakt wilt hebben. We hebben voertuigen, huishoudelijke bezittingen en nog veel meer van de ene kant van de planeet naar de andere gestuurd.

De alles-in-één verzend- en verpakkingsservice. Verzend je volgende marketingcampagne in één eenvoudige handeling naar alle adressen die je wenst te bereiken! Met MBE Pack en Ship kunt je eenvoudig honderden of zelfs duizenden folders of flyers verwerken. Alles wat we nodig hebben, zijn de ontwerpen en de adressen waar deze afgeleverd moeten worden.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
business with mbe

Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons wat er ingepakt en verzonden moet worden. Je vindt ons hier online of achter de balie bij een MBE Center in de buurt.

stuur een e-mail

Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?