Trade Fair Communications in Nederland

MBE – grafisch ontwerp

Laat ons al je beursmateriaal drukken

TRade Fair

Maak de voorbereidingen voor je volgende beurs eenvoudig, met MBE. Laat onze specialisten jouw ontwerpen maken of voltooien. Laat ons dan alles afdrukken – van je visitekaartjes tot je grootste banners, ook bieden wij de optie om het te laten bezorgen op het door jou gekozen adres.

Print al je communicatiemiddelen tegelijkertijd. Zorg dat je banners, eventuele roll-ups, je mappen, flyers en zelfs je visitekaartjes allemaal tegelijk worden afgedrukt. MBE kan je zelfs helpen bij het afdrukken van je merk op mokken, T-shirts of andere soorten artikelen die je nodig hebt voor jouw bedrijf.

Maak een indruk met je display. Op elke beurs is er veel concurrentie. Jouw ontwerp moet een goede indruk maken om de aandacht die je bedrijf verdient, te krijgen. De specialisten op het gebied van grafisch ontwerp van MBE helpen je om in beeld te komen. We kunnen de laatste hand leggen aan je ontwerpen, of helpen met wat je nodig hebt vanaf de basis.

Ontvang al je artikelen door het te laten bezorgen. Het vervoeren van je enorme banner met het openbaar vervoer of in een klein voertuig kan een uitdaging zijn! Waarom laat je niet alle items die we voor je hebben gemaakt rechtstreeks op locatie leveren? Het enige dat je hoeft te doen, is ons het adres en een deadline te geven zodat je voldoende tijd hebt om je nog voor te bereiden. We kunnen zelfs je artikelen na de beurs verzenden naar een ander adres.


Waarom MBE kiezen

Home Icon Marker

WIJ ZIJN OVERAL

Dat klopt, wij zitten binnenkort ook bij jou in de buurt

Home Icon Light

BLIKSEM-SNEL

Onze in-house services, waaronder drukwerk en verzending, betekenen dat we snel opdrachten kunnen omzetten.

Home Icon Shield

KWALITEITSGARANTIE

Onze reputatie staat voorop en we zijn trots op ons vakmanschap. Niets verlaat onze centra zonder strenge kwaliteitscontroles te ondergaan.

Home Badge

ERVARING

MBE bestaat al sinds 1980. Je kunt op ons bekende, internationale merk vertrouwen.

#PeoplePossible
Business Service

Bel ons vandaag nog, neem online contact met ons op of kom langs bij een MBE Service Center voor meer informatie – of om de productie van je handelsbeurscommunicatie te starten.

stuur een e-mail
Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?