Wie is MBE?

MBE – Over ons en onze werkwijze

Wie is MBE?

MBE is het bedrijf dat andere bedrijven gebruiken als ze tijd willen besparen en hun eigen efficiëntie willen vergroten.

Jij bent de expert in jouw branche. Wanneer je de dingen doet waar je de expert van bent, worden ze snel gedaan en worden ze goed gedaan. Als het gaat om dingen die geen hoofdzaak zijn voor jouw bedrijf- zoals verzending en logistiek, afdrukken en grafisch ontwerp – heb je iemand nodig die ook een expert is …

MBE is voor bedrijven van elke omvang over de hele wereld.

Luisteren. De specialisten in elk MBE center werken elke dag hard om jou en al onze klanten precies te geven wat ze nodig hebben. Luisteren naar wat je eigenlijk wilt is de eerste stap om ervoor te zorgen dat je het krijgt.

Eerlijkheid en integriteit. MBE is een netwerk van relaties. De relaties tussen ons en onze partners, tussen alle verschillende ondernemers in ons wereldwijde netwerk – en tussen MBE en jou, onze klant. Waar kijk je naar in je relaties? Eerlijkheid en integriteit komen zeker bovenaan de lijst te staan.

Respect. MBE behandelt mensen uit alle lagen van de bevolking en elke dag een enorm aantal verschillende culturen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je zult altijd met respect worden behandeld bij je plaatselijke MBE.

Inzet. Zodra we naar je behoeften hebben geluisterd, is het tijd om die uitdagingen te overwinnen. Zodra we aan het werk gaan, zijn we vastbesloten om jouw service voor verzending, afdrukken of grafisch ontwerpen uit te voeren op de manier die het best aan jouw behoeften voldoet.

Betrouwbaarheid. De enige manier om er zeker van te zijn dat je op ons kunt vertrouwen, is weten dat elke specialist met wie je spreekt in een MBE Center zeer ervaren is en klaar staat om jou van dienst te zijn, zo krijg je precies waar je naar op zoek bent.

MBE – we make the impossible, possible.

Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?