MBE Franchise Veelgestelde Vragen

MailBoxes Etc. Franchisinginformatie

MBE Franchise Veelgestelde Vragen

De franchise is het beste bedrijfsmodel dat beschikbaar is.

Als ondernemer geeft het je de ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf snel op te zetten. Het vermindert ook het risico bij het opzetten van je eigen bedrijf en biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van processen en technieken om het tot een succes te maken.

Als franchisegever profiteren we van het harde werk van beginnende ondernemers in ons netwerk. Ze stellen ons in staat om onze uitbreiding voort te zetten. Zo groeien we samen.

Een franchiseovereenkomst legt de relatie tussen de franchisenemer (dat ben jij, de ondernemer) en de franchisegever(dat zijn wij) die alle merknamen en handelsmerken bezit en de franchisenemer licenties verleent. De overeenkomst is een juridisch document waarin de verantwoordelijkheden van beide partijen zijn vastgelegd en laat zien hoe zij samenwerken om hun gezamenlijke onderneming tot een succes te maken.

Een franchisenemer ondertekent een contract om de naam, handelsmerken en processen van een franchisegever te kunnen gebruiken. Ze worden wettelijk erkend als onafhankelijk van de franchisegever en zijn ook economisch gescheiden van hen.

Ja, maar je hoeft niet per se naar investeringskapitaal te zoeken. De financiering, hangt af van jouw specifieke situatie. MBE heeft contacten met veel financiële instellingen die advies kunnen geven over de beste manier om een nieuw bedrijf te financieren. Dit kan betrekking hebben op particuliere financiering, een lening, subsidies of een combinatie hiervan.

We hebben al meer dan 2500 ondernemers geholpen bij het vinden van de juiste manier van financiering, dus we weten welke ondersteuning de meeste nieuwe ondernemers nuttig zullen vinden.

Absoluut. De initiële training die je krijgt als een MBE-franchisenemer is verplicht en omvat alle aspecten van bedrijfsvoering, inclusief de allerbelangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor ontwikkeling. Deze cursus van vier weken bevat klassikale instructies en trainingen in de Service Centers. Je krijgt een groot aantal andere cursussen aangeboden nadat je je eerste training hebt voltooid. Deze kunnen worden gekenmerkt door verdere vaardigheden voor bedrijfsontwikkeling en bedrijfsvoering en managementtraining.

Zoals hierboven vermeld, biedt MBE een aantal cursussen naast de verplichte trainingsperiode van vier weken. We hebben interne en externe specialisten en ervaren professionals die trainingsprogramma’s en workshops uitvoeren. We bieden ook sessies met zeer ervaren MBE-ondernemers die precies weten wat er nodig is om het bedrijf succesvol te maken omdat ze een eigen succes hebben geboekt.

We hebben al geholpen bij het opzetten van meer dan 2500 centra over de hele wereld, dus we weten wat de perfecte locatie is. In combinatie met jouw kennis van de omgeving, bepalen we samen wat de beste locatie is, rekening houdend met een waarschijnlijke toekomstige groei en uitbreiding.

Nee. De eerste overeenkomst met ons geeft een gebied aan waar je het enige MBE-centrum zult zijn. Niemand heeft er baat bij als MBE Centers met elkaar concurreren, dus we zijn altijd bereid om deze overeenkomst te allen tijde na te leven.

We bieden alle ondersteuning die je nodig hebt om je center zo eenvoudig mogelijk te openen. Na het opzetten van tweeëneenhalf duizend MBE-centra over de hele wereld kennen wij de fijne kneepjes van het vak. Wij kunnen je voorzien van de ideale lay-out voor je center.

MBE’s wereldwijde reputatie trekt elke dag klanten aan, gestimuleerd door de marketingcampagnes die we regelmatig uitvoeren. Het MBE-netwerk draagt bij aan het werven van nieuwe klanten overal ter wereld. Dit maakt het van belang dat elke persoon die door de deuren van uw centrum loopt, behandeld wordt met de eerlijkheid, integriteit en respect die zij verdienen en die jij als ondernemer van MBE mag verwachten.

Het bedrijfsconcept van MBE is genoeg om in meer dan 40 landen over de hele wereld te werken. Het is van toepassing op een grote verscheidenheid aan bedrijfstypen en ook het hele jaar door toepasbaar.

Een bestaand MBE Center kopen is soms een optie. Als het een mogelijkheid is, zullen we dit zeker aanbevelen wanneer je begint met het kopen van een franchise. We kunnen je veel informatie over het betreffende Service Center verstrekken, zodat je alles hebt wat je moet weten om een ​​volledig geïnformeerde beslissing te nemen.

Mensen die voor het eerst een eigen bedrijf beginnen, hebben vaak moeite met de schaal van het risico dat ze aangaan. Bij het starten van een eigen bedrijf komen altijd onverwachte problemen tevoorschijn en tenzij je al over de vaardigheden en ervaring beschikt, kun je misschien niet elke situatie aanpakken die ontstaat. Daarom hebben zoveel nieuwe ondernemers gekozen voor een franchise bij MBE. Het vermindert het risico, geeft je gemakkelijk toegang tot deskundig advies en het zorgt ervoor dat je opstelling sneller en zuiniger zal zijn.
De ondersteuning die je krijgt stopt niet wanneer het bedrijf is opgezet. Het centrale team van experts van MBE biedt aanvullende training, verzamelt en analyseert gegevens en helpt de tweeënhalfduizend ondernemers die al deel uitmaken van het MBE-netwerk, hun bedrijven te laten groeien, ontwikkelen en uitbreiden.

Op zoek naar een specifiek MBE-product of service?

Open chat
💬 Need help?
Hello 👋
Can we help you?